Naturistbad i Jörn

Naturistbad i Jörn

Välkomna till en fantastisk helg i Jörn.

Vi har hela badhuset för oss själva mellan 10.00-16.00.

Efter det tar vi in på hotellet och minglar, umgås och njuter av livet.

Se mer HÄR.

Stockholm Fringe Festival

Nu börjar det närma sig och nästa onsdag är det äntligen dags för årets nakenevent!

Välkommen till en eftermiddag av gemenskap, bastu och nakenbad på Ågesta Nakenbad – En del av Stockholm Fringe Festival!

OBS! Glöm inte att köpa din biljett! OBS!
https://stoff.ssboxoffice.com/events/swimming-season/ OBS! Glöm inte att köpa biljett! OBS!

Stockholm, Sverige – 28 augusti 2024 – Som en del av årets Stockholm Fringe Festival presenterar konstnären Cristian Quinteros Soto ett unikt event på Ågesta Nakenbad, som utforskar hur kollektivt badande kan bidra till normaliseringen av våra kroppar i det offentliga rummet. Perfekt tillfälle för dig som velat besöka ett nakenbad men inte vill vara själv, eller för dig som vill ta med en kompis eller partner för att introducera dem till naturism. Eller för dig som är van nakenbadare och vill vara med på en härlig eftermiddag med bad och bastu!

Datum: 28 augusti 2024
Tid: 17:00 – 19:00
Plats: Ågesta Nakenbad, Stockholm
Pris: 70 kr + serviceavgift

Ta med: Liten handduk att basta med, handduk att torka sig med, och legitimation (enligt Föreningen EOS regler för bastun). Handduk finns att hyra för 10 kr.

Om eventet:

Under eftermiddagen skapar vi en plats för gemensamt badande och samtal, och utforskar hur kroppen kan frigöra sig från konventioner och normer, om så bara för en stund. Detta event bygger på konceptet av kollektiv omsorg och en vision om att normalisera kroppar i samhället.

Under veckan kommer vi kunna berätta om fler aktiviteter som sker under dagen!

Om konstnären: Cristian Quinteros Soto har i sitt konstnärskap utforskat kollektiva upplevelser och hur intima möten kan bibehållas, dokumenteras och faciliteras i offentliga rum genom interventioner, performance och workshops.

Välkomna att delta i denna unika del av Stockholm Fringe Festival!

För fler verk se: www.cristianquinterossoto.com

Kontakta oss

snf(a)naturistforbundet.se
Byt ut (a) mot @ i adressen.

Öppettider

Kommer mer info senare

Translate »

Vi älskar Nakenfika så den här sidan använder Cookies. Om du gillar Cookies lika mycket som vi gör, visar du det genom att surfa vidare här. Om inte tackar vi för ditt besök den här gången.